NederlandseFrançais

UPCOMING EVENT:

Symposium Parasitologie bij RIVM op vrijdag 22/09/2023

One health op het snijvlak van geneeskunde, diergeneeskunde en milieu

Het symposium is een initiatief van NVWA en in samenwerking met parasitologen van het RIVM, de WUR, Amsterdam UMC en de Faculteit Diergeneeskunde.

Geïnteresseerden zijn welkom en kunnen zich inschrijven via de website: onehealth.nl/symposium/parasitologie-in-nederland

 

Past Events

7e editie Maand van de Parasiet

7e editie Maand van de Parasiet
ESCCAP Benelux organiseert alweer voor de zevende keer de Maand van de Parasiet. Een Maand die aandacht vestigt op goede parasietenbestrijding. Dierenartsenpraktijken ontvangen promotiemateriaal en hebben vaak aties. Vragen en/of opmerkingen, het secretariaat is bereikbaar via: info@esccap.

Maand van de Parasiet 2021

Maand van de Parasiet 2021
In deze bijzondere tijden gaat de aandacht in eerste instantie niet naar ‘preventieve zorg’, toch gaat de jaarlijkse voorlichtingscampagne “Maand van de Parasiet” vandaag weer van start. Tijdens deze maand wordt er extra aandacht besteed aan gezondheidsaspecten die van cruciaal belang zijn bij de bestrijding en...

Mois du Parasite 2021

Mois du Parasite 2021
Aussi en 2021, un nombre croissant de cabinets vétérinaires participe à la campagne annuelle du Mois du Parasite. Il s'agit d'une initiative d'ESCCAP (Comité Scientifique Européen sur les Parasites des Animaux de Compagnie ou European Scientific Counsel Companion Animal Parasites) aux Pays-Bas et en Belgique.

25e FECAVA EuroCongress

25e FECAVA EuroCongress
De 25e FECAVA Eurocongress wordt gehouden in St. Petersburg in Rusland. Het congres is van 4 t/m 7 september 2019 Bezoek website:.

European Society of Dirofilariosis and Angiostrongylosis (ESDA) Conference

European Society of Dirofilariosis and Angiostrongylosis (ESDA) Conference
Het volgende congres van de European Society of Dirofilariosis and Angiostrongylosis (ESDA) zal worden gehouden in Belgrado van 5 t/m 7 juli 2018. Meer informatie op .

Jaarlijkse ESCCAP Meeting

Jaarlijkse ESCCAP Meeting
De volgende jaarlijkse ESCCAP meeting is op maandag 16 t/m woensdag 18 april 2018.
x